Hővisszanyerős szellőzésAz energiatudatos építkezések napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak hazánkban is. 

 Az épületek megfelelő tájolása, fokozott hőszigetelése (kőzetgyapot, polisztirol) az egyre alacsonyabb hőátbocsájtású fokozott légzárású nyílászárók beépítése indokolttá teszi az energiatakarékos lakásszellőző berendezések beépítését, amelyekkel biztosítható a szabályozott szellőzés, a felszabaduló pára  elszállítása és ezáltal a penészedés kialakulásának megakadályozása. Azoknak ajánljuk, akik energiatakarékos és csendes szellőztetést szeretnének megvalósítani lakásuk egyes helyiségeiben (nappaliban, gyermekszobában, hálószobában) alacsony költségek mellett.

Azoknak az épületeknek, amelyek 2021-ben szereznek használatbavételi engedélyt, kötelezően teljesíteniük kell a közel nulla energiaigényű épületek energiahatékonysági előírásait. A közel nulla energiaigény követelményének eléréséhez az energiafogyasztás legalább 25%-át megújuló forrásból kell fedezni. A hővisszanyerős szellőzés nemcsak a kritériumnak felel meg, de még egy egészségesebb környezetet is biztosít.
Fő tevékenységeink

Hővisszanyerős szellőzés

Hővisszanyerős szellőzés

Az energiatudatos építkezések napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak hazánkban is. 

Bővebben
Klímatechnika

Klímatechnika

Klímaszerelés

Kínálatunkban megtalálhatóak a Magyarországon forgalmazott magasabb műszaki színvonalú és megbízható kereskedelmi, technikai és garanciális feltételeket nyújtó márkák gépei.

Bővebben
Fűtéstechnika

Fűtéstechnika

Amikor egy központi fűtésrendszer működésére gondolunk, akkor egy kazánra, folyamatosan áramló meleg vízre és csövekre, radiátorokra illetve padlófűtésre gondolunk.

Bővebben
Hőszivattyú

Hőszivattyú

Hőszivattyú szerelés

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges fűteni, hűteni, melegvizet előállítani.  A berendezés a működtetésére felhasznált energiát nem közvetlenül hővé alakítja, hanem a külső energia segítségével a hőt az alacsonyabb hőfokszintről egy magasabb hőfokszintre emeli, legtöbbször a föld, a levegő és a víz által eltárolt napenergiát hasznosítva.

Bővebben